Secrete ale florilor de liliac

Se spune ca liliacul este simbolul iubirii inocente si ca cine isi impartaseste dragostea in preajma florilor de liliac, va ramane cu acea persoana pentru tot restul vietii. De aceea, buchetele de mireasa realizate din flori de liliac sunt invaluite de vraja iubirii. Pentru imagini cu buchete de mireasa din flori de liliac accesati site-ul florariei Flora Lux Mariaj www.mariaj.floralux.ro
Iata mai multe informatii despre aceasta floare purtatoare de noroc:
 

Liliacul isi are originile in Europa si Asia Centrala, unde se si cultiva ca principala planta decorativa in gradinile imperiale din secolul al XVI-lea.
Liliacul este membru al familiei Oleaceae (maslini). Printre rudele sale se numara Forsythia, Iasomia (Jasminum) si Osmanthus.
Florile de liliac sunt produse de arbusti lemnosi ce pot atinge pana la 4,5 metri inaltime. Florile individuale sunt mici si in forma de stea iar cei mai multi il indragesc pentru parfumul sau dulce si nuantele sale de mov, purpuriu, roz si alb.

Cu putina grija, florile pot dura pana la 10 zile. Cele mai multe soiuri au o durata de viata de 5-9 zile. Liliacul crescut in scopuri comerciale este disponibil tot anul - din februarie pana in noiembrie, sau din noiembrie pana in aprilie - de la producatorii din Olanda.

Pentru a-i prelungi durata de viata, liliacul trebuie tinut in locuri racoroase si bine iluminate, nivelul apei trebuie verificat zilnic, tulpinile lemnoase trebuie taiate din nou (dar nu trebuie zdrobite!) iar floricelele ofilite se indeparteaza permanent. Sunt de evitat sursele de caldura sau lumina directa a soarelui. Florile pot fi stropite ocazional.

Design tips: Florile de liliac pot fi folosite in orice fel de aranjament, mai ales in buchete “hand-tied” (de mana) sau pentru nunti. Deoarece sunt foarte insetate, asigura-te ca sunt asezate in recipiente pline cu apa. Atentie insa: seva care se scurge din tulpina reduce durata de viata a altor flori. Deci, liliacul nu trebuie folosit in buchete mix imediat dupa recoltare.

Si inca ceva foarte important: polenul florilor de liliac nu produce alergie.

Decoratiuni & florarie iasi
 
Comanda telefonic
   
Categoriile

Flori

, Buchete ,

Aranjamente Florale Nunta

, Flori funerare, flori ghiveci,

Decoratiuni Nunta

,

lumanari botez

, lumanari cununie, corsaje, cocarde,

buchete mireasa

toate specifice unei

florarii

, contin produse realizate la comanda si de aceea imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu informativ.
Serviciul de

Livrari Flori

se face de catre personalul Flora Lux-

Florarie Iasi

intre cele mai mari

Florarii Iasi

in mod gratuit.
Produsele din categoria Cadouri pot fi livrate si in afara orasului

Iasi

, la pretul acestora se vor adauga taxele serviciului de curierat folosit.
Copyright@2009 Flora Lux ®. Flora Lux Trade Mark. Toate drepturile rezervate.
Flora Lux ® este Marca Inregistrata OSIM.
Nr. reg. com J22/1081/2013 C.I.F. RO 31867135
Site intretinut si dezvoltat de WEB ART WIZ   Proiect realizat de: Eriso
Protectia consumatorilor ANPC
 
SEO Romania