Flip book element

Buchet cu Frezii Albe si Irisi

159,00 lei

Buchet cu Frezii Albe si Irisi , buchet cu flori de primavara intr-o combinatie coloristica de maxim efect. Lucrat pe rotund in atelierul Flora Lux poate fi cadoul ideal intr-o zi festiva

Citește mai mult

Buchet de Trandafiri si Minirose

220,00 lei

Buchetul de Trandafiri si Minirose lucrat pe rotund de floristii Flora Lux , flori de lisianthus, hypericum si solidago este combinatia perfecta de parfum si culoare, care ar putea impresiona o persoana iubitoare de frumos.

Citește mai mult

Buchet cu 51 de Frezii Albe

357,00 lei

Buchet cu 51 de Frezii , un impresionant buchet lucrat de floristii Flora Lux intr-o forma eleganta pe rotund.

Citește mai mult

Buchet cu Frezii si Irisi

189,00 lei

Buchet cu Frezii si Irisi lucrat in atelierul Flora Lux intr-un contrast sublim al culorilor, va aduce zambete si bucurie in persoanei care va primii acest buchet.

Citește mai mult

Buchet cu Trandafiri “Regal”

195,00 lei

Buchet cu Trandafiri “Regal” , un buchet special pentru o persoana speciala. Lucrat in atelierul Flora Lux intr-o combinatie de culori pastelate cu trandafiri roz si flori de lisianthus, buchetul “Regal” poate fi cadoul perfect intr-o zi speciala.

Citește mai mult

Buchet de Lux cu Orhidee si Trandafiri

215,00 lei 198,00 lei

Buchet de Lux cu Orhidee si Trandafiri un superb buchet de flori lucrat in atelierul Flora Lux intr-o combinatie de flori regale ,Trandafiri de Ecuador si Orhidee Cymbidium alaturi de flori de Alstroemeria si plante accesorii decorative , un cadou pretios pentru o persoana deosebita.

Citește mai mult

Buchet 21 Lalele Multicolore

189,00 lei

Buchet 21 Lalele, lucrat in atelierul Flora Lux intr-o combinatie de trei culori, galben, rosu si mov care da o nota de bucurie stare de bine si cu siguranta va insenina ziua persoanei dragi.

Citește mai mult

Buchet cu Orhidee, Lalele si Frezii

190,00 lei

Buchet cu Orhidee, Lalele si Frezii lucrat in atelierul Flora Lux cu o coloristica vie a florilor completata de verdele crud al frunzelor naturale, decorative.

Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.