Flip book element

Tablou Multicolor

220,00 lei 198,00 lei

Tablou Multicolor  realizat in atelierul FLORA LUX din licheni stabilizati, si alte accesorii florale. Tabloul are dimensiunile de 35cm/29cm poate fi pus pe un perete sau in picioare pe o masa sau un birou, datorita suportului de sustinere prevazut pe spatele tabloului

Categorii: , Etichete: , ,
Citește mai mult

Tablou “Pomul Vietii”

220,00 lei 198,00 lei

Tablou realizat in atelierul FLORA LUX din licheni stabilizati, si alte accesorii florale. Tabloul are dimensiunile de 35cm/29cm poate fi pus pe un perete sau in picioare pe o masa sau un birou, datorita suportului de sustinere prevazut pe spatele tabloului

Categorii: , Etichete: , ,
Citește mai mult

Aranjament Floral cu Orhidee Vanda in Cutie

159,00 lei

Lucrat in atelierul FLORA LUX, acest aranjament floral, pe substrat de burete mineral cu trandafiri, frezii, orhidee vanda, orhidee cimbydium si multe alte plante si accesorii, va aduce un plus de bucurie persoanei dragi. Cu siguranta ii vei infrumuseta ziua!

Citește mai mult

Flori in Cos

150,00 lei 115,00 lei

Un mix de flori si culori realizat intr-un suport din lemn din flori taiate ,pe un substrat de burete mineral cu trandafiri, frezii, orhidee cimbydium, crizantema si multe alte plante si accesorii care dau un farmec aparte aparte acestui aranjament floral. Poate fi un cadou de exceptie pentru ziua de 8 Martie sau alte zile aniversare…

Citește mai mult

Trandafir Albastru Criogenat

175,00 lei

Trandafir albastru criogenat in cupola de sticla, un cadou delicat si pretios, care va aduce un zambet pe fata oricarei doamne sau domnisoare, dar in acelasi timp foarte potrivit si pentru un domn. Conservati printr-o metoda speciala pentru a se pastra la fel de frumosi peste ani.

Citește mai mult

Trandafir Rosu Criogenat

200,00 lei 175,00 lei

Trandafir rosu criogenat in cupola de sticla, un cadou delicat si pretios, care va aduce un zambet pe fata oricarei doamne sau domnisoare. Conservati printr-o metoda speciala pentru a se pastra la fel de frumosi peste ani.

Citește mai mult

Cutie Inima de Trandafiri

155,00 lei 125,00 lei

Vrei sa-i declari dragostea ta in cel mai frumos si convingator mod cu putinta ? Fa-i cadou aceasta cutie sub forma de inima cu trandafiri roz fucsia si unul galben si inima ei va fi a ta pe vecie.

Citește mai mult

Cutie Inima cu Trandafiri Rosii

250,00 lei 230,00 lei

Cutie Inima cu Trandafiri Rosii si frezie galbena un cadou absolut seducator, trimite acest cadou floral superb din trandafiri rosii de Ecuador  si vei avea inima ei pe vecie.

Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.