Flip book element

Buchet Emoții de primăvară

297 lei

Buchetul Emoții de Primăvară,lucrat pe rotund în atelierul Flora Lux vine in ajutorul tuturor atunci când vrem sa bucurăm persoanele dragi din viața noastră. Aroma eucaliptului , frumusețea florilor de wax
și gingășia lalelelor vin să bucure suflete!

Citește mai mult

Buchet Nobil

330 lei

Un buchet creat să cucerească, să impresioneze și să emoționeze fiecare doamnă și domnișoară! Este conceput cu trandafiri roșii, Orhidee Cymbidium, Hypericum, Lalele, Eucalipt, plante verzi și accesorii decorative, luxurian și parfumat !
Buchetul Nobil emană o adevărată putere și siguranță în a cuceri inimile femeilor.

Citește mai mult

Buchet cu Orhidee Cymbidium și Crizantemă

279 lei

Orhideea Cymbidium, Crizantema, Solidago și flori de Wax, toate împreună cu plante verzi și accesorii decorative, formând un buchet colorat, elegant și plin de veselie.

Citește mai mult

Buchet cu Hortensie, Trandafiri și Minirosa

316 lei

Florile sunt cele mai frumoase cuvinte.
Buchetul cu Hortensie, Trandafiri și Minirosa este unul din frumoasele buchete ce transmit liniște, admirație și prețuire. Atent lucrat în atelierul Flora Lux, va cuceri inimile tuturor celor ce îl vor primi.

Citește mai mult

Buchet cu Trandafiri Roz, Minirosa și Lisianthus

357 lei

Se spune că rozul este culoarea emoțiilor blânde, aducând în casa cuiva drag liniște sufletească și optimism! De aceea floriștii noștri au creat Buchetul cu Trandafiri Roz, Minirosa și Lisianthus ,pentru a bucura sufletul persoanei ce urmează să îl primească!

Citește mai mult

Buchet Spryng Armony

298 lei

Buchetul Spryng Armony nu va da greș in fața nici unei femei! Frumos alcătuit cu trandafiri, flori de lisianthus, minirosa și imirestamata frezie ,ce va oferi un parfum de neuitat, stârnind amintiri și sentimente unice !

Citește mai mult

Buchet Rafinat cu Trandafiri

317 lei

Creat în atelierul Flora Lux de către floriștii noștri, buchetul Rafinat cu Trandafiri poate impresiona chiar și cele mai pretențioase gusturi . Creat cu trandafiri roșii de Ecuador, flori de lisianthus, brunia ,floarea protea , plante verzi și accesorii decorative va surprinde plăcut persoana ce îl va primi .

Acest aranjament de flori are livrare gratuita in Orasul Iasi !

Citește mai mult

Buchet cu Trandafiri și Lisianthus

293 lei

Buchetul cu Trandafiri și flori de Lisianthus, creat cu mare atenție de către floriștii noștri, special pentru cei ce caută frumusețe în simpletea florilor . Puritate , inocență și admirație…sunt printre puținele emoții ce le va transmite acest buchet persoanei dragi .

Acest aranjament de flori are livrare gratuita doar in orasul Iasi.

 

Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.