Flip book element

Aranjament floral in cutie de Martisor

Aranjament floral in cutie, lucrat in atelierele FLORA LUX pe un substrat de burete mineral cu trandafiri, frezii, orhidee vanda, orhidee cimbydium, ranuculus si multe alte plante si accesorii care dau un farmec exotic aparte acestui aranjament floral. Poate fi un cadou de exceptie pentru ziua de 8 Martie !!!

Citește mai mult

Trandafir galben criogenat in vas ceramic

140,00 lei

Trandafir galben criogenat in vas ceramic, un cadou rafinat realizat in atelierul FLORA LUX cu trandafir criogenat si accesorii intr-un vas alb, elegant din ceramica de calitate

Citește mai mult

Trandafir rosu criogenat in vas ceramic

140,00 lei

Trandafir rosu criogenat in vas ceramic, un cadou rafinat realizat in atelierul FLORA LUX cu trandafir criogenat si accesorii intr-un vas alb, elegant

Citește mai mult

Buchet de trandafiri roz, lalele si zambile

190,00 lei 170,00 lei

Buchet de trandafiri roz, lalele si zambile un buchet diafan lucrat pe rotund in atelierul FLORA LUX cu un ambalaj elegant, expresie a elegantei pure, va impresiona cu siguranta persoana care il va primii.

Citește mai mult

Buchet cu lalele si zambile

175,00 lei

Buchet cu lalele, zambile si plante decorative exprima veselie si caldura, un buchet potrivit in orice situatie .Lucrat in atelierul FLORA LUX , pe rotund si cu un ambalaj elegant poate fi Livrat Gratuit in orasul Iasi in doua ore de la comanda.

Citește mai mult

Trandafir verde criogenat in cupola de sticla

175,00 lei

Trandafir verde criogenat in cupola de sticla, un cadou delicat si pretios, care va aduce un zambet pe fata oricarei doamne sau domnisoare, dar in acelasi timp foarte potrivit si pentru un domn.

Citește mai mult

Cutie cu Trandafiri Criogenati

270,00 lei

Cutie cu Trandafiri Criogenati ,un cadou rafinat creat in atelierele FLORA LUX ,o combinatie de muschi stabilizati si trei trandafiri englezesti criogenati totul intr-o cutie eleganta accesorizata cu o superba brosa camee

Citește mai mult

Trandafiri Criogenati “Trio Roses”

352,00 lei 320,00 lei

Trandafiri Criogenati “Trio Roses”, un superb aranjament floral lucrat la baza cu muschi stabilizat, plante decorative si trei trandafiri rosii criogenati ,totul sub o cupola de sticla care protejeaza si face ca aranjamentul floral sa reziste o perioada mare de timp.

Citește mai mult

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.