Cum cumpar

Ca si la vals, pentru a surprinde persoana indragita, sunt necesari nu mai mult de trei pasi:

Pasul 1. Alege florile pe care doresti sa le trimiti impreuna cu un cadou pe masura.

Poti alege un buchet sau un aranjament dupa floarea preferata si / sau dupa pret. Daca evenimentul este cu adevarat memorabil, sectiunea “aranjamente” ofera posibilitatea de a surprinde persoana draga cu ceva special. Cadourile pot insoti buchetele si aranjamentele pentru a le da un aer pretios. Cand ai gasit buchetul, aranjamentul sau cadoul pe care doresti sa-l comanzi, cu un simplu click pe fotografia sau titlul produsului ajungi pe pagina cu detalii despre produs. Aici sunt indicate pretul (cu TVA inclus), numele si descrierea buchetului, aranjamentului sau al cadoului. Gasesti pe pagina de detalii recomandari pentru ingrijirea plantelor, florilor sau buchetelor pe care doresti sa le comanzi. Cu ajutorul butonului “Adauga in cos”, buchetul, aranjamentul sau cadoul va ajunge in cosul de cumparaturi. Dupa alegerea orasului de livrare (lucru obligatoriu) si daca esti in posesia unui cod/cupon, in urma unei promotii Flora Lux, il poti folosii acum (lucru optional) adugand codul in formularul cod/cupon, pretul total al cosului tau scazand proportional cu valoarea cod/cuponului. Pentru a trece la pasul 2 apasa pe “Plasează Comanda”

Pasul 2. Plaseaza comanda.

Daca nu ai inca un cont, in maxim doua minute iti vei putea crea unul: completeaza campurile obligatorii din zona Detalii de Facturare cu datele tale de contact si selecteaza caseta “Creezi un cont”. In cazul in care deja ai un cont de utilizator, datele personale si de facturare vor fi completate automat in formularul de comanda. In cazul in care toate informatiile despre facturare au fost introduse corect, dupa ce ai ales metoda de plata, poti finaliza comanda apasand butonul Plasare Comanda. In cazul in care calculatorul personal nu iti este chiar cel mai bun prieten, poti efectua comanda contactandu-ne telefonic la numarul de telefon: 0232 253 791 sau 0756 084 321. Aceasta modalitate de comanda este disponibila de Luni pana Sambata intre orele 08:00 si 21:00. Pentru realizarea unei comenzi prin email sau fax, asteptam urmatoarele informatii:
 • produsul sau produsele solicitate;
 • nume complet al destinatarului;
 • telefonul (mobil de preferinta) al destinatarului;
 • adresa completa de livrare;
 • data si intervalul orar de livrare preferat;
 • mesajul care doresti sa insoteasca buchetul de flori si /sau cadoul;
 • numele, cnp-ul si adresa cumparatorului sau datele fiscale ale societatii pentru facturare.
Trimite aceste informatii la adresa de email: comenzi@floralux.ro.

Pasul 3. Achita online.

Flora Lux pune la dispozitie mai multe modalitati prin care poti achita comanda online si direct.
1. Metode de a achita comanda online:
1.1. Plata Online cu card bancar – comenzile efectuate pe site-ul gestionat de Flora Lux plătite prin intermediul cardului sunt procesate de către NETOPIA mobilPay.ro, furnizor de servicii de integrare a plăților online, în condiții de securitate deplină.
Cardurile sau sistemele de plăți online acceptate pot fi deținute atât de personele fizice cât și de personele juridice și sunt următoarele:
Pentru ca plata să fie finalizată cu succes clientul trebuie să introducă corect datele de pe card: numele posesorului cardului așa cum apare inscripționat pe card, numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupări de cifre de pe fața cardului), data de expirare a cardului și codul de securitate CVV2, CVC2 adică numărul format din trei cifre de pe verso (dacă există). Plata se va face în lei indiferent de valuta contului clientului, transformarea făcându-se la cursul de schimb al băncii clientului. 2.Metode de a achita comanda direct:
2.1 Plata cu numerar, la livrare In acest caz comanda se va prelua telefonic, pe e-mail sau fax, urmand a se genera un bon fiscal cu valoarea comenzii. Plata se va realiza in momentul onorarii comenzii, la sediul Flora Lux din Bd. Socola nr. 14, langa Restaurantul Cotnari.
2.2. Transfer rapid de bani (pentru clientii din afara Romaniei) pentru care nu aveti nevoie de un cont bancar si nici de un card de credit. Comanda se va prelua telefonic, pe e-mail sau fax. Poti folosi WesternUnion sau MoneyGram, cu specificatia ca WesternUnion este mai accesibil, avand mai multi reprezentanti in Romania. Banii vor fi trimisi pe numele TAMACIUC SORINA DANIELA (director vanzari) Pasi de urmat:
 • viziteaza o locatie WesternUnion sau MoneyGram, neuitand sa ai la tine cel putin buletinul (la MoneyGram este posibil sa ti se solicite si alte acte de identitate);
 • solicita si completeaza un formular obligatoriu de expediere;
 • preda functionarului de la ghiseu formularul completat, buletinul si suma;
 • vei primi o chitanta pe care o semnezi si pe care este mentionat codul MTCN (Money Transfer Control Number) care iti permite sa urmaresti online stadiul transferului de bani.
 • dupa finalizarea platii este necesar sa trimiti o confirmare prin e-mail cu datele referitoare la tranzactie (numele tau, orasul si tara, codul tranzactiei, suma trimisa).
 • comanda este gata pentru a fi trimisa in cateva ore de la plata comenzii.
2.3. Plata prin transfer bancar.
Comanda se va prelua telefonic, pe e-mail sau fax.
Dovada platii/transferului se va trimite foto pe email : comenzi@floralux.ro sau whatsapp la tel:0721.738854
Informatii Bancare SC. Flora Lux Trade Mark SRL:
BANCA BRD
CONT: RO61BRDE240SV95600972400