Despre Noi

Flora lux – Florarie iasi

Flori si Cadouri cu Livrare Gratuita oriunde in Orasul Iasi | Comenzi Online Buchete Flori si Cadouri

Infiintata in Iasi in anul 2008 , Flora Lux a devenit o emblema la nivel local prin magazinul situat intr-o zona centrala a orasului .Prin lansarea in acelasi an a magazinului online www.floralux.ro si devenind marca inregistata , Flora Lux a cunoscut o recunoastere pe plan national, ajungand un brand puternic in domeniu, marca a calitatii produselor si serviciilor sale.

Flora Lux este o florarie reala cu sediul in Iasi, Bd.Socola, Nr.14 (langa Restaurant Cotnari) dar ne gasiti si in Complexul Carreffoure Felicia Iasi, floraria unde buchetele de flori sunt create cu arta si maiestrie de catre un personal specializat iar fotografiile din magazinul online wwww.floralux.ro , facute la sediul florariei, prezinta buchete si aranjamente reale, creatii ale echipei Flora Lux !

– unde gasesti si cadoul perfect pentru orice ocazie,
– unde florile de inalta calitate sunt mereu proaspete si din cele mai variate,
– unde fiecare buchet de flori livrat din florarie este insotit, alaturi de cardul de  marca , garantie a calitatii, si de un plic cu hrana pentru plante care adaugat in  apa din vaza, va da prospetime florilor tale un timp indelungat,

Si nu in cele din urma Flora Lux este acea florarie unde raportul pret/calitate este intotdeauna in favoarea clientului !

Vizitand floraria online, Magazinul Flora Lux , vei descoperi buchetul de flori, aranjamentul floral sau ghiveciul cu flori perfect dupa tipul de floare pe care o preferi. In acelasi mod poti adauga in cosul de cumparaturi o bijuterie, un obiect pretios sau o icoana, ca si cadou. Adresa de expeditie, mesajul care va insoti comanda si plata sunt acum usor de stabilit si realizat iar, ca si sprijin, ai la dispozitie pagina “Cum cumpar?” si “Termeni si Conditii”.

In plus, asiguram transportul GRATUIT catre destinatie, oriunde in orasul Iasi.

Flori Online

Floraria Flora Lux detine un parc auto propriu potrivit transportului de flori, astfel incat toate livrarile in orasul Iasi sunt facute de personalul florariei online, fara taxe suplimentare, in mod cu totul GRATUIT!.
-Datorita faptului ca livrarea buchetelor, aranjamentelor florale, si a florilor in general prin servicii de curierat nu asigura primirea acestora in stare corespunzatoare, conform standardelor noastre de calitate , Flora Lux nu livreaza produsele din categoria flori in alte localitati !

Cadouri Online

Flora Lux comercializeaza produse din categoria Cadouri, import direct Spania(Toledo), Thailanda, Maroc, Germania, etc., toate cu certificat de originalitate si cu livrare prin serviciul de curierat rapid oriunde in tara !