Flori pentru 8 Martie

flori 8 martie

Livram GRATUIT oriunde in orasul Iasi in zilele de 1 Martie – 8 Martie !
Toate buchetele comandate pana pe 6 Martie vor fi insotite Gratuit, de Martisor si Felicitare Cadou personalizata cu textul tau !!!

Flori pentru 8 Martie de Ziua Femeii, ce să alegem …

In luna Martie ,Ziua Femeii este o zi specială a anului, o sărbătoare marcată în până la 56 de țări din întreaga lume. Există o mulțime de modalități de a sărbători această zi specială , dar nu este un secret faptul că florile sunt cele care oferă femeilor cea mai mare bucurie. Deci, ce flori să oferi pentru a aduce un zâmbet pe chipul unei femei pe 8 martie? Pentru toți bărbații, care se simt puțin pierduți într-un magazin de flori, avem câteva indicii.

De unde provine  Ziua Femeii?

Ziua Femeii pare să fie o sărbătoare autohtonă pentru mulți oameni, dar este o zi internațională de foarte mult timp. Originile sale datează din cele mai vechi timpuri, când femeile căsătorite romane marcau sărbătoarea maternității și a fertilității în prima săptămână a lunii martie. În timpul Matronaliei, femeile au pus flori zeiţei Juno, cerând binecuvântare în căsătorie.

Următoarea dată este 1908. Atunci, lucrătorii unei  fabrici din New York au murit în timpul unui incendiu. În amintirea acestor evenimente tragice și ca expresie a luptei feministe pentru drepturile femeilor, 8 martie a fost marcată drept Ziua Femeii. Câteva decenii mai târziu, ziua de 8 Martie a căpătat un ton comunist și astfel am  asociat-o in trecut majoritatea dintre noi.

Cu toate acestea, la ce merită să fim atenți atunci când ne apropiem de Ziua Femeii? Cu siguranță, la  flori!

Ce flori oferim pe 8 Martie de Ziua Femeii?

Flori pentru Ziua Femeii, la fel ca la orice altă ocazie – de exemplu, flori pentru Valentine’s Day, pot fi comandate convenabil și fără stres de la o florărie online in Iasi. În acest caz, un buchet de trandafiri, frezii sau alte flori nu va fi doar un cadou frumos, ci și o surpriză minunată. Ce flori ar trebui să alegeți pentru ziua de 8 Martie? Ce buchete de flori vor fi cele mai potrivite pentru Ziua Femeii?

Să începem cu simbolistica florilor. Ei bine:

Trandafirul – este asociat cu dragostea, admirația și aprecierea. Nici o altă floare nu a fost atât de celebrată și iubită,

Lalele – sunt opțiuni ideale pentru a transmite aprecierea pentru eleganța, grația și diplomația unei personae.

Zambilele -veselie, tinerețe și spontaneitate

Iriși – transmit ideea de înțelepciune, încredere, prietenie,valoare și promisiuni

Garoafa– simbolizează mândrie și frumusețe. O garoafă roșie este asociată cu dragostea, mândria și admirația; în timp ce o garoafă albă sugerează inocența și iubirea pură.

Prin urmare, un buchet de trandafiri roșii va fi perfect pentru soție sau  viitoarea mireasă.

Un buchet de trandafiri și garoafe va exprima frumos nu numai iubirea, ci și admirația pentru femeia iubită. Un buchet de frezii și trandafiri poate însemna sentimente fierbinți, tandrețe și bucurie – asociate cu apropierea unei persoane dragi.

Un cadou inedit pot fi si trandafirii criogenati.  Trandafiri criogenati in cupola de sticla sau simpli in buchet vor impresiona cu siguranta orice doamna sau domnisoara cu ocazia zilei de 8 Martie. Spre deosebire de trandafirii clasici, trandafirii criogenati nu vor fi pastrati doar cateva zile, ci vor bucura privirea ani de zile, devenind o amintire pretioasa.

Lalelele sunt apreciate de toata lumea, sunt placute privirii si sunt asociate cu venirea primaverii. Cu toate ca nu miros, lalelele bucura prin aspectul lor, asa ca nu veti da gres cu un astfel de buchet.

Ce zici de culori?

Un buchet de trandafiri albi achizționat de la o florarie în Iași  va fi o alegere bună, dacă nu doriți să treziți suspiciunea de simpatie ascunsă. Albul este onestitate și inocență. Dimpotrivă, opusul va fi culoarea roșie care exprimă dragostea. Trandafirul simbolizează prietenia, dar  trandafirul galben ar trebui asociat cu succesul, puterea și înțelepciunea.

Ziua Femeii în  lume

Ziua Femeii este sărbătorită în întreaga lume într-o varietate de moduri. De exemplu, în Vietnam Ziua Femeii este sărbătorită de două ori pe an, iar florile cel mai des oferite femeilor sunt garoafe. În Rusia, această zi este o zi liberă de la muncă, iar în Italia Ziua Femeii este precedată de pregătiri intense de  sărbătoare!

Dăruiește buchete de flori si aranjamente florale în  Iasi de 8 Martie!

Alege acum buchetul perfect în Iași  de pe www.floralux.ro

Le poți admira și cumpără de la Insula cu Flori din Centrul  Comercial Felicia și noul sediu din Podul Roș pe Bulevardul Socola Nr.8A (vis-a-vis de fostul salon Carmen Stil)

Livrarea gratuită în Iasi 0232.253 791 și 0756.084 321

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *