Termeni si conditii

1. Generalitati

Utilizarea web-siteului www.floralux.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi făra o altă notificare, de aceea vă recomandăm să verificați actualizarea acestora.
floralux.ro este întreținut și administrat de Flora Lux Trade Mark, CUI RO 31867135, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J22/1081/2013 și sediul în localitatea Iași, B-dul Socola nr. 14, denumit în continuare FURNIZOR.
Orice persoană fizică sau juridică, care comandă și achiziționează produse prin intermediul web-siteului floralux.ro este denumit în continuare CLIENT.

2. Confidențialitate

Achiziţionarea de produse prin intermediul magazinului on-line floralux.ro presupune furnizarea anumitor date personale.
Toate datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul comercializării de produse sau servicii oferite de magazinul nostru. Datele personale furnizate au ca scop procesarea şi înregistrarea comenzilor, livrare/facturare, ofertarea de produse, înştiinţarea campaniilor promoţionale, reduceri de preţ, etc.
Datele puse la dispoziţie de dumneavoastră nu vor fi înstrainate sub nicio formă.
Aceste informaţii pot fi divulgate autorităţilor competente, doar la solicitarea acestora pe baza legislaţiei în viguare, pentru verificarea tranzacţiilor comerciale.

3. Modalităti de plată

Plata produselor comandate se poate face prin următoarele metode:

1. Ramburs/plată în numerar la livrare

Plata în numerar se face direct către persoana care livrează coletul integral în momentul recepției.

2. On-line –a.) prin Card (debit/credit)

Comenzile efectuate pe site-ul gestionat de Flora Lux plătite prin intermediul cardului sunt procesate de către NETOPIA mobilPay.ro, furnizor de servicii de integrare a plăților online, în condiții de securitate deplină.
Cardurile sau sistemele de plăți online acceptate pot fi deținute atât de personele fizice cât și de personele juridice și sunt următoarele:
Pentru ca plata să fie finalizată cu succes clientul trebuie să introducă corect datele de pe card: numele posesorului cardului așa cum apare inscripționat pe card, numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupări de cifre de pe fața cardului), data de expirare a cardului și codul de securitate CVV2, CVC2 adică numărul format din trei cifre de pe verso (dacă există). Plata se va face în lei indiferent de valuta contului clientului, transformarea făcându-se la cursul de schimb al băncii clientului.

3.On-line -b.) Plata prin Transfer Bancar Direct

Contravaloarea comenzii va fi virata in contul bancar al Flora Lux Trade Mark S.R.L BANCA BRD CONT: RO61BRDE240SV95600972400. Pentru livrare in aceasi zi ,este necesar sa se trimita dovada platii/transferului, foto pe email : comenzi@floralux.ro sau whatsapp la tel:0721.738854 in caz contrar livrarea va fi efectuata in ziua intrarii banilor in contul Flora Lux

Toate produsele au prețurile afișate în RON cu TVA.
Alte informatii privind efectuarea comenzilor le regasiti in pagina Cum cumpar

4. Livrare

Livrarea buchetelor si a aranjamentelor se face in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii, de Luni pana Sambata. Livrarea se poate face in aceeasi zi in care s-a efectuat comanda, daca aceasta are plata confirmata pana la orele 16:00.
Este foarte important sa ne fie oferite datele de livrare si contact corecte si complete, pentru a nu intarzia livrarea.
Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora / in perioade foarte aglomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun etc.
Nu se efectueaza livrari Duminica.
Daca din cauze ce nu tin de floraria online Flora Lux comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila pentru livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.
Exclusiv pentru produsele neperisabile conform ordonantei nr.34/2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”
Notificarea poate fi facuta si telefonic cu respectarea legilor in vigoare.
Flora Lux detine un parc auto propriu potrivit transportului de flori, astfel incat toate livrarile in orasul Iasi sunt facute de personalul florariei, fara taxe suplimentare, in mod cu totul GRATUIT!.
Datorita faptului ca livrarea buchetelor, aranjamentelor florale, si a florilor in general prin servicii de curierat nu asigura primirea acestora in stare corespunzatoare, conform standardelor noastre de calitate , Flora Lux nu livreaza produsele din categoria flori in alte localitati !
Extinderea locatiilor Flora Lux va face posibil acest lucru in cel mai scurt timp.
Livrarea cadourilor in tara se realizeaza in 48 de ore de la confirmarea platii, prin serviciul de curierat rapid.
Livrarea cadourilor in orasul Iasi se face in limita stocului disponibil, in 2-4 ore de la confirmarea platii comenzii, de Luni pana Sambata. Livrarea se poate face in aceeasi zi in care s-a efectuat comanda, daca aceasta are plata confirmata pana la orele 16:00.
In cazul in care solicitati cadouri care nu mai sunt pe stoc, veti fi anuntat si, in conditiile in care sunteti de acord, livrarea se va face in maxim 48 de ore de la confirmarea platii. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenul ulterior de livrare, aveti posibilitatea de a alege alt cadou sau de a renunta la acesta, urmand a vi se restitui contravaloarea cadoului deja achitat.
Nu se efectueaza livrari Duminica.
Daca din cauze ce nu tin de floraria online Flora Lux comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila pentru livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

5. Politica de Retur

Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), florile și produsele derivate: aranjamente florale, buchete, decorațiuni de interior pe baza de flori, lumânări de botez și cununie, fac excepție de la legislația în vigoare, neputând fi returnate.

Florile sunt produse perisabile, care fac excepție de la OUG 34/2014, de aceea clienții www.floralux,ro.ro nu beneficiază de posibilitatea de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.

În cazul unei probleme survenite în procesul de livrare sau privind calitatea produsului, vă rugăm adresați un email la office@floralux.ro sau prin telefon 0756.084321.

6. Drept de autor

Flora Lux ® este Marca Inregistrata OSIM.
Întreg conținutul web-siteului floralux.ro este în proprietatea lui Flora Lux Trade Mark și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor.
Este complet INTERZISĂ accesarea site-ului cu scopul de a copia conținutul său prin dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a acestuia.
Este complet INTERZISĂ distribuirea oricărui material (text, imagine, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul scris al administratorului web-site-ului.
Este complet INTERZISĂ publicarea pe acest web-site de informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor.

7. Publicarea de informații de către utilizator

Site+ul floralux.ro permite utilizatorilor să posteze diferite materiale (text, comentarii).
Veți fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, amenințătoare, care să instrige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. Flora Lux Trade Mark va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil.
Flora Lux Trade Mark are dreptul de a verifica și a decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.

8. Promotii

Incepand cu data de 01.01.2020 FLORA LUX ofera pe site-ul www.floralux.ro o serie de reduceri de pret la unele produse in limita stocurilor existente.Periodic FURNIZORUL poate oferii un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda.Voucherele de reducere nu se cumuleaza cu reducerile deja existente in site.

9. Litigii

Orice litigiu apărut între CLIENT și FURNIZOR va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente.

10. Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.